Uiteraard hebben wij ook meegekregen dat er vanaf 15 december 2020 strengere maatregelen actief zijn. We vinden het heel jammer dat we dit jaar Winters Zwolle anders moeten laten verlopen dan anders. Ondanks de maatregelen, blijft het mogelijk om de audiotours te lopen! Ja, dat lees je goed! Het blijft mogelijk om de audiotours te lopen. Nu vraag je jezelf vast af hoe dit kan. We leggen dit graag uit.
De minister president heeft het zelf gezegd, een rondje lopen is geen probleem, graag zelfs. Zolang de regels maar nageleefd worden.
– De eerste regel is, bij klachten blijf je thuis.
– Het allerbelangrijkste als je gaat lopen, is de 1,5 meter afstand. Wanneer je gaat lopen en toevallig op dat moment loopt er iemand op dezelfde plek, zorg dan dat je afstand houdt.
– Als je moet hoesten of niezen, doe dit dan in je elleboog.
– Draag een mondkapje op plekken dat dit verplicht is.
– De maximale groepsgrootte is 2 personen, tenzij je van hetzelfde huishouden bent. Het is dus prima om met meerdere mensen een leuke route te lopen, als je maar van hetzelfde huishouden bent.
– Eet en drinkgelegenheden zijn dicht. We raden je aan om zelf wat lekkers mee te nemen.
– Volg altijd de regels op van de betreffende autoriteit. De audiotour blijft beschikbaar, ook als je het op dat moment even moet onderbreken.
– Reis met je eigen vervoer en zo min mogelijk met het OV.
– Het belangrijkste: blijf gezond!