Via het concept Winters Zwolle worden de evenementen die in Zwolle plaatsvinden in de winterperiode samengesmolten rond ‘het verhaal’. Ben je van plan om Winters Zwolle te bezoeken? Bekijk dan onderstaande reisinformatie voor openbaar vervoer.

Met de trein

Stap uit op Zwolle Centraal Station. Vanaf centraal is het nog 15 minuten lopen naar het festivalhart (Grote Kerkplein, Zwolle). Je kunt best nog tot laat terug met de trein naar je eigen woonplaats maar let op, want de vertrektijden van de laatste treinen verschillen per dag en per reisrichting. Ook is het Hemelvaart, dus de tijden kunnen afwijken. Hieronder zie je bij benadering hoe laat de laatste treinen vertrekken in de verschillende reisrichtingen.

 

Richting Groningen/Leeuwarden (tijden volgen)

Richting Hengelo/Enschede (tijden volgen)

Richting Utrecht/Amsterdam (tijden volgen)

Richting Lelystad/Almere (tijden volgen)

 

Het is altijd belangrijk goed vooraf je reis te plannen. Dit kan via de website van de NS. De festivalorganisatie neemt geen verantwoordelijkheid voor gemiste treinen.

Met de bus

Neem vanaf Zwolle Centraal stadsbus 2, 3, 4 of 9. Per bus is het verschillend bij welke halte je dan het beste kunt uitstappen, ook is het verschillend hoelang het dan nog lopen is naar het festivalhart (adres: Grote Kerkplein, Zwolle).

Stadsbus 2 (richting Holtenbroek), uitstappen bij bushalte Dijkstraat. Vanaf hier is het nog 2 minuten lopen.

Stadsbus 3 (richting Berkum), uitstappen bij bushalte Dijkstraat. Vanaf hier is het nog 2 minuten lopen.

Stadsbus 4 (richting Aa-landen), uitstappen bij bushalte Kerkbrugje. Vanaf hier is het nog 5 minuten lopen.

Stadsbus 9 (richting Deltion Campus), uitstappen bij bushalte Katwolderplein/Centrum. Vanaf hier is het nog 8 minuten lopen.

 

Het is altijd belangrijk goed vooraf je reis te plannen. Dit kan via de website of de app 9292. 

Winters Zwolle start over...

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)