Nederlandse IJsbeelden Festival

Nederlandse IJsbeelden Festival

Het grootste ijssculpturenfestival van Europa. Een adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw, licht, geluid en projectie. IJskunstenaars uit de hele wereld zijn gevraagd beelden te maken op het thema ‘Reis door de tijd’. Van 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw hebben zij metershoge ijs- en sneeuwsculpturen gemaakt. Buiten de vrieshal is er een verwarmd Winterwonderland gecreëerd. Voor de kinderen wordt een speciaal Winterwonderland Kinderplaza gecreëerd met gratis kermisattracties.  

Van 14 december tot en met 1 maart rijdt er een gratis Amerikaanse schoolbus rond in Zwolle, genaamd de Zwolle Express. Deze stijlvolle bus brengt bezoekers van het IJsbeelden Festival gratis vanaf het station naar het IJsbeelden Festival, daarna rijdt de Zwolle Express gratis naar het centrum waar je ook kunt uitstappen.

De Zwolle Express rijdt in de kerst- en voorjaarsvakantie elke dag. Buiten de vakanties om rijdt de bus van donderdag tot en met zondag. De bus rijdt van 10.00 uur tot 17.00 uur.

De opstapplaatsen zullen spoedig bekend gemaakt worden.

WANNEER

14 december tot en met 1 maart 2020

LOCATIE

De IJsselhallen Zwolle. 

PRIJZEN

Actieprijzen vanaf €10,00 euro. 

Nederlandse IJsbeelden Festival

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)