Selecteer een pagina

Klassieke Muziekpaniek!

OVER

Eindelijk is er dan een Uurtje Cultuurtje voor het hele gezin! KLASSIEKE MUZIEKPANIEK! is een rijk gevuld  familietheaterconcert voor families met kinderen vanaf een jaar of acht. (Maar ook zonder kinderen bent u van harte welkom!)

Ongeveer 400 jaar geleden werd een heel bijzonder jongetje zomaar afgeleverd bij een muziekschool ergens in Italië. Hij groeit gezellig op bij Albinoni en Paganini, maar blijkt uitzonderlijk muzikaal en wil niets liever dan met Vivaldi de wijde wereld in. Hij wil leren van Bach, luisteren naar Beethoven en spelen met Mozart. Want alles kan in deze wondere wereld van de muziek. Het gaat echter niet altijd even soepeltjes en soms neemt zijn muzikale reis een heel andere wending…

Twee acteurs/zangers vertellen, spelen en zingen in steeds wisselende rollen het verhaal. Prachtige, ontroerende en hilarische  teksten zijn gemaakt op bekende klassieke thema’s. Soms nog heel goed te herkennen, soms ook op een totaal andere manier gebracht. Unieke arrangementen zijn geschreven voor het kleine klassieke ensemble wat trouwens zomaar kan transformeren in een eigentijds bandje. (Dit is dus gewoon genieten voor de muzikale leek en tegelijkertijd zal de ware muziekkenner van de ene verbazing in de andere vallen)

Humor, originaliteit en muzikale kwaliteit gaan hand in hand in deze nieuwe Cultuurschip Thor-productie.

WANNEER

Donderdag 27 december 12.00 uur

Donderdag 27 december 15.00 uur

Vrijdag        28 december 12.00 uur

Vrijdag        28 december 15.00 uur

Zaterdag     29 december 12.00 uur

Zaterdag     29 december 15.00 uur

Zondag        30 december 12.00 uur

Zondag        30 december 15.00 uur

LOCATIE

Cultuurschip Thor

PRIJZEN

Entree € 12,- Kaartje

Koop hier je kaartje