Festival Op grote hoogte

Op grote hoogte

Festival Op grote hoogte

Sander Boschma (NL)
Vliegen, vallen, rollen. Sinds zijn tiende jaar is luchtacrobaat Sander Boschma al betoverd door acrobatiek en dan met name luchtacrobatiek. Boschma specialiseerde zich in aerial straps, handstand en silks.  Het werken met aerial straps komt het dichtst bij vliegen. Puur fysieke kracht, coördinatie en opperste concentratie zijn van levensbelang. Respect en bewondering vallen hem ten deel overal waar hij optreedt.

 

Arte Favola (NL)
Arte Favola is een spectaculaire combinatie van circusachtige acrobatiek, kostuum en dans. Dit acrobatische duo werkt met aerial silks en wordt gevormd door Iris Feijen en Niki van der Schuren. Arte Favola betekent letterlijk: de kunst van het sprookje. Luchtacrobaten Feijen en Van der Schuren nemen je mee in hun magische wereld hoog in de lucht.

 

It Happens – Julia Campistany (SPA)
In It Happens combineert trapezeartieste Julia Campistany een prachtig staaltje slapstick met het nodige circus. Campistany steelt al snel de harten van haar publiek met haar ogenschijnlijk onhandige maar vastberaden optreden om de trapeze hoog boven het publiek te bereiken. Want daar, na jaren perfectioneren, kan ze eindelijk de show van haar leven geven. Een warrige technicus maakt het haar wel erg moeilijk.

WANNEER

23 december tot en met 24 december 2019

LOCATIE

De Grote Kerk & De Grote Markt. 

PRIJZEN

Er zijn geen prijzen aan dit evenement verbonden.

Festival op grote hoogte

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)